Køb Ether med bankoverførsel

Det er nemt at blive i tvivl om, hvor man køber Ether med bankoverførsel på den nemmeste måde eller den billigste måde. Vi prøver at hjælpe dig med at finde et sted, hvor du opnår en kombination af disse to.

Det er oftest fordelagtigt at købe Ether med bankoverførsel, fordi gebyrerne forbundet med dette typisk er lavere. Køber du Ether med kort, så kommer du typisk op på omkring 4-6% i gebyr. Køber du derimod med bankoverførsel (gælder også straksoverførsel), så er vi nede på omkring halvdelen.

De fleste folk bekymrer sig ikke så meget om gebyrerne, fordi de handler for relativt små beløb. Det er oftest også mere brugervenligt at købe med kreditkort.

Her køber du Ether med bankoverførsel

Der er faktisk rigtig mange steder, hvor du kan købe Ether med bankoverførsel. Vi har dog lavet en simplificeret liste over steder samt deres gebyrer.

BitInvestor (DK): De tager 1,90% i gebyr, når du handler via dansk bankoverførsel (opret dig her)

Coinbase (US): De tager 1,49% i gebyr, når du handler med SEPA-overførsel (opret dig her med bonus)

Bankoverførsel oversigt

Når du køber Ether med bankoverførsel, kan du komme ud for 3 typer bankoverførsler. Disse er bankoverførsel, straksoverførsel og SEPA-overførsel. De første to har du sikkert hørt om, hvorimod den tredje type oftest volder problemer.

Bankoverførsel: Denne type overførsel er til et dansk kontonummer og registreringsnummer. Modtageren har betalingen i løbet af dagen eller dagen efter. Denne type er oftest gratis.

Straksoverførsel: Denne type overførsel er også til et dansk kontonummer og registreringsnummer. Modtageren har dog betalingen med det samme. Denne type koster normalt 2-10 kr.

SEPA-overførsel: Denne type overførsel kræver, at du har modtagerens IBAN og BIC kode. Handler du på en børs, er disse oplyst meget tydeligt. Du kan kun sende Euro med denne type overførsel, du skal derfor medregne mulige vekselgebyrer. Denne type koster normalt 20-50 kr.

Køb Ether med bankoverførsel med den overførselstype, du er mest komfortabel med! Du kan læse mere om SEPA her.

Ether køb transaktion blokeret?

Visse banker har blokeret bankoverførsler til kryptobørser, hvor man kan købe Ether. Dette skyldes, at de ønsker at beskytte deres kunder mod svindel. Hensigten er god nok, men det skaber mange problemer.

Er du ude for at din bank blokerer din transaktion (bankoverførsel), så prøv at købe med kreditkort. Hvis problemet er opstået med kreditkort, så prøv at købe med bankoverførsel.

Dette kunne vi lide

Annonce: 51% af privatinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du burde overveje, om du har råd til at risikere dine penge.