Køb Ether med kreditkort

Du vil lave et køb af Ether med kreditkort – men hvordan gør du det nemmest og billigst? Vi guider dig igennem købsprocessen for Ether.

Først og fremmest skal du vide, at der er gebyrer forbundet med køb af Ether. Disse svinger meget, men vi har selvfølgelig fundet et af de steder, hvor du får det laveste gebyr.

De fleste platforme og udbydere tager 4% procent i gebyr, når du vil købe Ether med kreditkort. Du kan dog få det meget billigere ved at oprette dig på denne her platform.

Ønsker du at købe Ether med kreditkort hos en dansk forhandler, hvor du tilmed også kan betale med MobilePay, så opret en konto her.

Sådan køber du Ether med kreditkort

Opdatering (2023): Nedenstående platform tilbyder ikke længere deres ydelser til danske kunder. Opret dig derfor herinde i stedet for. Fremgangsmåden er nogenlunde den samme.

Du kan følge denne guide til køb af Ether (ETH), uanset hvilken type kreditkort du har. Dette gælder altså Visa, Visa/Dankort og MasterCard. Hvis du vil købe Ether med en anden betalingsmetode, kan du læse vores andre guides.

Opret en konto på en handelsplatform

Trin 1: Det første trin er at oprette en konto

Den nemmeste måde at købe Ether med kort er ved at oprette sig på en handelsplatform. Når du følger vores guide, så bliver det emget nemt for dig. Her kan du også kvit og frit opbevare din kryptovaluta uden at skulle tænke på sikkerheden omkring wallets.

Trin 2: Udfyld formularen

Du skal udfylde formularen med dine personlige oplysninger. Du bør selvfølgelig overveje, om det er en god idé at have dit rigtige navn i dit brugernavn. Dette skyldes, at hvis du vil have en offentlig profil, kan det være en god ide at holde sig mere anonym.

Trin 3: Verificér din konto

For at du kan få lov til at købe Ether med kort, skal du selvfølgelig verificere din profil. Dette er på grund af lovgivningen og for din egen sikkerhed. Du verificerer din konto ved at klikke på “Complete Profile”.

Trin 4: Indsæt penge

Du skal selvfølgelig sætte penge ind, før du får lov til at handle. Du skal som minimum indsætte 500 dollars første gang. Herefter forholder det sig anderledes. Det er blot for at bekræfte din konto, du skal indsætte 500 dollars.

Trin 5: Handel

Sådan! Nu kan du handle med Ether, Bitcoin og mange andre kryptovalutaer. Det næste skridt er at søge på den ønskede valuta. Her kan du indtaste “Ether” eller “ETH”, så kommer den op. Klik på “B” (køb) eller “S” (sælg) for at købe/sælge Ether.

Hvad er Ether?

Ether er kryptovalutaen på Ethereum netværket, der er en teknologi, der driver ETH og tusindvis af applikationer på blockchainen.

Kilde: Ethereum Foundation (2021)

Dette kunne vi lide

Annonce