Køb Ether med MobilePay

MobilePay er meget populært, og Ether køb med MobilePay sker i stor grad i privat handel. Mange ønsker dog at købe Ether med MobilePay hos en børs eller forhandler.

Vi har lavet en liste over steder, så du ikke behøver at lede længere. Du kan købe Ether med MobilePay relativt billigt hos BitInvestor, som er en dansk platform.

Selv om det er billigere for forhandlere at modtage MobilePay sammenlignet med kreditkort, oplever vi dog, at gebyrerne med MobilePay er højere. Overvej derfor, om det ikke bedre kan svare sig at købe Ether med kreditkort.

Her køber du Ether med MobilePay

Der er desværre ikke så mange steder, hvor du kan købe Ether med MobilePay. Der vil af denne grund komme tilføjelser til denne liste, når vi får kendskab til flere forhandlere, der tager MobilePay.

BitInvestor

Hvorfor køber man Ether med MobilePay?

Mange mener, at det er meget nemmere at købe Ether med MobilePay. Dette skyldes, at man bare skal indtaste et telefonnummer, og pengene bliver sendt uden at man skal bekræfte alt muligt. Dette er måske også grunden til at gebyrerne er lidt højere end med kreditkort.

Kreditkort er som regel billigere end MobilePay, fordi der er sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med online handel. Bankoverførsel er typisk også meget billigere end begge, fordi man her har endnu mere sikkerhed implementeret.

Derfor bruges MobilePay ikke så meget

Vi kom tidligere ind på, at der er en risiko forbundet med at modtage MobilePay for forhandlere. Derudover er det også vigtigt at bemærk, at der ikke er så mange forhandlere af Ether i Danmark.

Hvis vi eksempelvis siger, at der findes 10 stykker, og få af dem tør at tage imod MobilePay for Ether, så er nok nede på omkring 1-2 stykker.

Som forhandler kan man så tillade sig at tage et højere gebyr, fordi der er en øget risiko forbundet med transaktionen og at ingen andre tager imod MobilePay.

Er du interesseret i at vide, hvor meget forhandlerne betaler i gebyr til MobilePay, kan du læse det inde på deres hjemmeside her: MobilePay (2021).

Dette kunne vi lide

Annonce: 51% af privatinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du burde overveje, om du har råd til at risikere dine penge.