Køb Ether med Paypal

Paypal. Platformen de fleste kryptofanatikere siger, du skal holde dig fra – men alligevel vil alle købe Ether med Paypal. Overvej derfor at købe Ether med MobilePay i stedet, det er nemmere.

Det er ikke nemt for forhandlere af Ether (ETH) at tage imod Paypal, fordi det er meget risikabelt at gøre. Paypal har nemlig en chargeback funktion, der gør, at man meget nemt kan lave indsigelse mod transaktionerne. 

Af ovenstående grund betyder det, at din foretrukne krypto børs, forhandler eller platform ikke tager Paypal. Og hvis de gør, er det med ekstremt høje gebyrer

Der er dog én undtagelse. Læs videre for at finde ud af, hvad det er.

Sådan køber du Ether med Paypal

Den absolut nemmest måde at handle Ether med Paypal er igennem denne platform.

Vi siger ikke, at man ikke kan købe Ether med Paypal andre steder, men det er det bedste sted i vores optik.

Alternativer til at købe Ether med Paypal

Hvis du ønsker at købe Ether med Paypal på grund af, at du ikke vil give dine kortoplysninger til en handelsplatform eller børs, så kan vi godt forstå dig.

Du skal dog vide, at for at få lov til at sælge Ether officielt, skal man have rigtig mange ting på plads som virksomhed, hvorfor du uden problemer kan købe med kreditkort eller bankoverførsel i stedet for. Dette gør sig dog kun gældende så længe der er tale om en ægte børs, forhandler eller platform.

Du finder ud af, om det er et troværdigt sted at købe Ether (ETH) ved at læse anmeldelser, anbefaling eller tage en tur forbi Trustpilot. Rigtig mange danskere falder desværre for svindel, så du kan med god grund være skeptisk.

Hvis du virkelig ikke ønsker at lave bankoverførsler eller finder det for svært, kan du også undersøge muligheden om at købe Ether med MobilePay. Der er faktisk et par forhandlere, der tager imod det.

Dette kunne vi lide

Annonce. Kryptohandel indebærer høj risiko. Tidligere afkast udtrykker ikke fremtidige afkast. Min. 18 år.